Malmö Triangeln

Boksignering med Petra Sandberg Holstensson

Fredagen den 5 augusti kl. 15.00-17.00 får vi besök av författaren Petra Sandberg Holstensson som berättar om, och signerar sin bok På andra sidan växer gräset.

Om boken: Sandra har gjort allt som förväntats av henne, har skaffat sig en utbildning, en pojkvän, en hund, ett radhus och slutligen ett äktenskap. Hennes liv är perfekt, på ytan. En dag går det inte längre. Känslor som hon försökt dölja för alla, inte minst sig själv, tränger sig fram, ostoppbara. Brutalt vänder de upp och ned på hela hennes tillvaro och pockar på konstant uppmärksamhet. Vad ska Sandra säga till sin man och hur kommer man ut när man är över trettio år? Via en kollega lär hon känna Linda och hennes frispråkiga flickvän som tar med henne ut i Örebros gayvärld. Tjejerna ger Sandra råd på vägen mot hennes nya liv, genom konstiga internetdejter, spirande känslor, skvaller och fördomar, sexdejter och irl-träffar i sökandet efter något äkta.

Om författaren: Petra Sandberg Holstensson är född 1976 i Skåne men är uppväxt i Örebro, där hon nu bor med sin sambo Anna och två tonåringar. Hon är yrkesverksam som kock och har arbetat flera år i restaurangbranschen.
På fritiden låter Petra kreativiteten ta över och hon tycker om att måla, pyssla och skriva berättelser. Hon har tidigare medverkat i flertalet novellantologier, de flesta med en koppling till olika HBTQ-frågor.

Varmt välkomna!

fredag 5 augusti kl 15:00-17:00

Plats

Malmö Triangeln