Landskrona

Boksignering med J.F Hansson

J.F Hansson är aktuell med debutromanen Osynlig makt. Kom till oss och få boken signerad!

Om boken: Marcus Eriksson – f.d. elitsoldat i Afghanistan och kriminalpolis i Malmö – lider av posttraumatiska stressyndrom. Hans liv har hittills varit ett rent helvete. När det äntligen ljusnar får han ett makabert hotbrev, som leder till att hans vänner och tidigare poliskollegor, Peter och Sara, startar en privat utredning. Medan de gräver i Marcus förflutna upptäcker de att allt inte är vad det först ser ut att vara. Snart framträder en bild av en maktkonstellation med en agenda och historik som är långt mer skrämmande än vad de kunnat ana. De inser att de inte kan lita på någon, att fienden finns mitt bland dem.

Om författaren: John Fredrik Hansson, född 1971 i Trelleborg, har sedan 18 år tillbaka ett förflutet som kreatör i reklambranschen. Han är dessutom utbildad Co-Active Coach och har ett stort intresse att hjälpa människor i sin personliga utveckling.
Medeltiden har ständigt intresserat och fascinerat honom, vilket gjort att han läst otaliga böcker i ämnet.
Drömmen om att få skriva egna böcker har efter nio års funderingar och research, resulterat i denna inledande spänningsroman i action-serien Blodsbandskrönikan – Osynlig Makt.

Välkomna!

lördag 10 december kl 13:00-16:00

Plats

Landskrona