Malmö Emporia

Boksignering med fantasyförfattaren U P Enna

Om boken:

Himmel eller helvete? Anton hade inte funderat på hur det skulle vara efter döden men nu låg han med slutna ögon och försökte känna och minnas. Inte kunde den lätta brisen och den friska luften vara helvetet? Väl? Antons unga liv tar en oväntad vändning när allt ser som mörkast ut. Sofias livlösa kropp svävar som en vålnad framför hans inre syn. Hade han tagit hennes liv? I så fall ville han inte leva längre. I en annan dimension hotar mörka krafter att förgöra Mittel. Neradel har en våghalsig plan för att rädda sin dimension - för att lyckas med det måste han ta hjälp från sitt tidigare liv - men inget blir som han tänkt. Flera personer blir plötsligt indragna i den virvlande jakten på dimensionernas hemlighet. Den åttonde dimensionen är ett fantasydrama där fiction och verklighet löper parallellt. Berättelsen är fartfylld och full med spänning, skräck, kärlek, saknad, ångest, svek, konspiration, humor och glädje. Allt detta gör att den många gånger gräver på djupet i människors känslor och tankar. Den läses med fördel av dig som har fyllt tonåring och utan åldersgräns uppåt.

Om författaren

U P Enna är född 1966, uppvuxen i Sveriges sydligaste landskap där han fortfarande är bosatt med sin familj. Han älskar ljuset i väster där solen går ner i vattnet vid horisonten.

Han har i hela sitt yrkesverksamma liv arbetat i säljande och relationsskapande positioner. Sedan några år tillbaka är han delägare i ett företag där han bland annat jobbar som säljkonsult.

Hans olat att alltid dagdrömma och fantisera har till slut resulterat i debutromanen Den åttonde dimensionen. Drömmen om att skriva en bok har funnits sedan några år tillbaka, vilket alltså nu förverkligats.
Hans hoppas kunna få tid att fortsätta skriva och faktiskt är första kapitlet på en uppföljare påbörjat.

Varmt välkomna!

 

 

söndag 30 oktober kl 12:00-17:00

Plats

Malmö Emporia