Sollentuna Centrum

Boksignering med Dag Öhrlund

Söndagen den 5 juni kl. 12.00-15.00 får vi besök av Dag Öhrlund som signerar sin bok Där inga ögon ser.

Om författaren: Dag Öhrlund är journalist, författare, föredragshållare, coach, debattör och fotograf. Han har skrivit, fotograferat och medverkat i mer än 50 böcker, tagit över en miljon bilder och publicerat dokumentärreportage i 150 tidningar och magasin i 30 länder.

Om boken: Den buttre, fördomsfulle och ironiske kommissarien Ewert Oswald Truut äter Emser, röker John Silver, kör i en 40 år gammal Plymouth och tycker att det mesta var bättre förr. Ewert, som förvisats till den lilla skånska orten Hellinge under några år, får på nåder komma tillbaka till sitt älskade Stockholm – på ett villkor: Han ska riva upp och lösa komplicerade cold cases som blivit liggande år efter år.

Truut sätter kaffet i halsen när han upptäcker att hans ena nya medarbetare har chilensk bakgrund och att den andre är homosexuell. Det första fallet handlar om en 13-årig pojke som blev mördad för tio år sedan. Kommissarien upptäcker snart att ingen i den lilla stad där pojken bodde vill säga något, men att många tycks veta.

Under arbetets gång tvingas Ewert Truut ta itu med sina egna demoner, fördomar och rädsla för döden.

Där inga ögon ser är den första boken i en serie om Ewert Truut och hans medarbetare Carolina Herrera och Måns Schmidt.

Varmt välkomna!

 

söndag 5 juni kl 12:00-15:00

Plats

Sollentuna Centrum