Sundsvall Storgatan

Bokens afton med Mats Strandberg och Gabriella Ullberg Westin

Bokens Afton är ett event på kvällstid där du får träffa dina favoritförfattare. Programmet består av ca 90 min intervju eller samtal med författaren. Därefter bjuder vi på något lätt att äta och dricka. Vi börjar kl 18.30 och slutar ca 21. Välkommen på en intressant och inspirerande kväll. Biljetter säljs enbart i förköp i kassan.

Mats Strandberg fick sitt stora genombrott med världssuccén Engelsforstrilogin (Cirkeln, Eld, Nyckeln) som han skrev tillsammans med Sara Bergmark Elfgren. Den första delen nominerades till Augustpriset och hyllades av en enig kritikerkår. 2015 kom hans första skräckroman, Färjan, som också den hyllats av kritiker och läsare, och som har sålts till ett flertal länder. En filmatisering är under utveckling. 2016 kom första delen i hans egna barnboksserie om monstret Frank, illustrerad av Sofia Falkenhem. Monstret i natten, som hyllades av kritiker och läsare, följdes av Monstret på cirkusen och den tredje och sista delen, Monstret och människorna, släpptes våren 2017. 2017 kom Hemmet...

Gabriella Ullberg Westin är uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms Universitet och innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag.
I våras kom Gabriella Ullberg Westins tredje bok om Johan Rokka och hans kollegor på polisstationen i Hudiksvall. I Fixaren är temat social engineering - att genom sin sociala förmåga manipulera andra att lämna ut känslig information eller begå brott.

 

torsdag 7 september kl 18:30

Plats

Sundsvall Storgatan