Stockholm Odenplan

Boosta din vardagsekonomi!

Välkommen att lyssna till Viveca Sten, deckarförfattare - och styrelseproffs, och Ola Lauritzon som inte bara kan GI, utan även aktier. Här delar de med sig av sin bästa tips från böckerna ”Förhandla i affärer” och ”Aktier: tre steg till ekonomiskt oberoende”. Föranmälan görs via knappen nedan. Kaffe och macka serveras från kl 8.15 och programmet börjar kl 8.30. Välkommen!

Smarta placeringar på aktiemarknaden är en möjlighet för alla. Oavsett hur stort kapital du börjar med. I Aktier lär Ola Lauritzson ut hur man som privatperson kan använda börsen för att skapa en portfölj som blir som en privat sedelpress. Han går igenom hur proffsen jobbar, vilka strategier som funkar bäst och hur man undviker dyrköpta misstag.  

Att förhandla är roligt! Men det kan också vara besvärligt, frustrerande och ibland rena rama katastrofen. Hur ser egentligen en framgångsrik förhandling ut? Viveca Sten, som har mångårig erfarenhet av förhandling på hög nivå, berättar här om de bästa tillvägagångssätten i olika situationer.

torsdag 9 november kl 08:30

Plats

Stockholm Odenplan