Alingsås

INSTÄLLT! Baby-akademin: Lyssna till Emma Knyckare!

INSTÄLLT! Välkommen att lyssna till Emma Knyckare som öppet och humoristiskt berättar om hur det är att blir förälder! Entrébiljett 50 kr förköpes i butiken. Alla i publiken får en goodie bag med barnvänligt innehåll med sig hem.

"Kanske har du själv fått barn? Kanske är du gravid eller längtar efter att kunna bli det? Kanske är du hundra år gammal, längtar efterett barn, eller kanske bort från barn? Kanske är du MIN mamma och måste därför läsa den här boken. Eller så är du kille som förstått att det är viktigt att läsa på och hålla sig à jour istället för att ta massa plats med meningslöst pladder om vilken bra killfeminist du är. Bra gjort i så fall. Den här boken har också skrivits med den fruktansvärda vetskapen om att Maggan kanske kommer att läsa den en dag. Maggan, min lilla gosiga unge, vad jag älskar dig. Tusen varv runt jorden och sedan tillbaka. 

EMMA KNYCKARE (1987) är komiker och radioprofil (Morgonpasset, Tankesmedjan, Musikhjälpen och Knyckare i P3). Hösten 2018 turnerar hon med sin första egna show. Hon driver även podcasten Förstagångenpodden, har arbetat som krönikör och är initiativtagare till den uppmärksammade och mansfriafestivalen Statement festival.

lördag 21 april kl 15:00

Plats

Alingsås