Västerås Igor

Aron Olnafors signerar "Mariettes testamente"

Passa på att köpa en julklapp med en personlig hälsning från författaren. Välkommen!

Den mycket förmögna och ålderstigna Mariette Drittel har för avsikt att förnya sitt bortkomna testamente. Samma dag som en advokat ska hjälpa Mariette att upprätta det nya testamentet råkar han ut för en mycket allvarlig olycka.

Poliskommassiarie Sören Stadigh kan tyvärr inte ta sig an utredningen då han accepterat ett vikariat i Visby under sommaren. I samma veva ger sig Severin C. Brattenskiöld, Erik Gyllenberg och landshövdingen iväg för att delta i segeltävlingen Gotland runt med allt vad det kan innebära. På Gotland finns spår till Mariettes försvunna testamente. Något som intresserar såväl kommissarie Stadigh som Sverin C. Brattenskiöld och inte minst Frida, direktör Gyllenbergs hushållerska.

Följ denna rafflande, underhållande och färgstarka historia som bland annat utspelar sig, under Almedalsveckan, i välkända deckarmiljöer på Gotland men också i Aroshamn. Boken utspelar sig i välkända deckarmiljöer på Gotland men också i Aroshamn. Boken är kryddad med humoristiska beskrivningar av aktuella företeelser i det svenska samhället av idag.

lördag 14 december kl 11:00-14:00

Plats

Västerås Igor