Jönköping City

Anne-Charlotte Persson signerar "Hospitalets hemlighet"

Passa på att köpa en julklapp med en personlig hälsning från författaren. Välkommen!

Märtas sommarlov börjar inte alls som hon har tänkt sig. Den årliga resan till mostern på Mallorca blir inte av. Istället ska hon följa med sin mamma, som bestämt sig för att släktforska, till ett mossigt pensionat i Vadstena. För länge sedan var pensionatet ett hospital för psykiskt sjuka och tydligen har en gammal släkting till dem vårdats där.
Redan första dagen träffar Märta Noa och hans märkliga mormor Winnie som driver pensionatet. Tillsammans gör Märta och Noa ett spännande fynd som berättar om hospitalets dunkla förflutna.
När de sedan får ett allvarligt besked visar sig fyndet ha större betydelse än de någonsin kunde ana, kanske kan det till och med rädda liv. Nu måste de bara lösa gåtan.

Hospitalets hemlighet är en spännande och spöklig berättelse om mysterier, vänskap och den första förälskelsen. Perfekt för läsare av författare som Ingelin Angeborn, Petrus Dahlin, Kristina Ohlsson och Katarina Genar

ANN-CHARLOTTE PERSSON debuterade som barnboksförfattare 2017 och skriver förutom böcker också noveller och följetonger för svenska veckotidningar.

söndag 1 december kl 15:00-17:00

Plats

Jönköping City