Stockholm Mäster Samuelsgatan

Alex och Sigge berättar om "RUM"

Alex och Sigge är tillbaka med uppföljaren till TID, nämligen RUM. Hör dem berätta om nya boken. Ingen föranmälan krävs.

Alex Schulman har tidigare skrivit bl a  Skynda att älska och Glöm mig. Sigge Eklund har bl a skrivit In i labyrinten och Varulvsvalsen. Tillsammans har de en av Sveriges populäraste podcasts.

EN ATLAS FÖR VILSNA SJÄLAR Alex Schulman och Sigge Eklund har intensivt pratat med varandra i sin populära podcast under fem års tid, och trodde själva att det mesta dem emellan var sagt. Men allt ändrades när de tog sig an en lekfull utmaning att rita sina psyken i form av världskartor. När de jämförde sina kartor upptäckte de att där fanns platser de aldrig tidigare hade utforskat, både hos varandra och hos sig själva. De fortsatte att avtäcka sina inre världar, dörrar öppnades till rum som fram till dess varit stängda. 

Det som började som en lek resulterade till slut i denna bok. Man skulle kunna kalla det ett försök till en fullständig atlas över deras inre. Eller helt enkelt en inblick i Alex och Sigges galna värld. Oavsett vad väntar en hisnande resa genom skratt och sorg, nöd och lust, tid och rum. 

Den populärfilosofiska boken TID blev årets mest sålda biografi 2015. Nu är Alex Schulman och Sigge Eklund tillbaka med RUM. 

onsdag 18 oktober kl 17:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan