Stockholm Mäster Samuelsgatan

Afternoon Tea: Om Selma Lagerlöf

Hur var egentligen Selma Lagerlöf? Vad drömde hon om? Vad drev henne? Anna-Karin Palm har skrivit en djuplodande biografi om den beundrade författaren. Kaffe/te + tre sorters bakverk, 50 kr rabatt på valfri bok och 30 minuter författarträff för bara 150 kr. Föranmälan via knappen nedan. Välkommen!

Selma Lagerlöf. Folkkär och världsberömd, framgångsrik och hyllad. Men bakom den etablerade bilden av Nobelpristagaren och sagotanten på Mårbacka fanns en sökande, tänkande, älskande människa med stort frihetsbegär och djärva visioner. 
Anna-Karin Palm skriver med författarens blick på Selma Lagerlöf och ser hennes idévärld och inre liv som grundval för hennes skapande. Hon berättar om vänskaper och kvinnokamp, tidens frågor och sammanhang. Författarlivets strider och tvivel träder fram, men också det starka självförtroendet och målmedvetenheten hos en kvinna som banade nya vägar, både i livet och i litteraturen. 
Boken ger en levande och mångsidig bild av en författare som än idag förmår sätta världen i rörelse.

Afternoon Tea - så här funkar det
Anmäl dig via knappen ovan. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med Afternoon Tea. Där betalar du 150 kr, för vilket du får kaffe/te och tre sorters bakverk plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. (Var på plats i butiken i god tid för att hinna betala och förse dig med fika innan evenemangets början. Fikat står uppdukat från kl 14.30) 
Författarsamtalet håller på kl 15.00-15.30. Varmt välkommen!

söndag 8 september kl 15:00-15:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan