Stockholm Mäster Samuelsgatan

Afternoon Tea: Emma Hamberg

Emma Hamberg har ett imponerande CV inom mediabranschen; illustratör, tidigare chefredaktör för Veckorevyn, kokboksförfattare och romanförfattare. I nya boken "Resten av allt är vårt" berättar hon om hur familjens liv kastades omkull när maken blev allvarligt sjuk. Kaffe/te + tre sorters bakverk, 50 kr rabatt på valfri bok och 30 minuter författarträff för bara 150 kr. Föranmälan via knappen nedan. Välkommen!

1. Jag vakar vid min mans sida medan han svävar mellan liv och död. (Check!)
2. Jag får hem min man levande från sjukhuset! Men med komplicerade hjärnskador. (Check!) 
3. Vi kämpar för vår kärlek i många år, men till slut går det inte längre. (Check!)
4. Vi skiljer oss, men jag vet att jag aldrig kommer kunna träffa någon annan. För det värsta man kan göra är att lämna en sjuk människa i sticket. (Check!)  
5. 1986 är jag i Paris. Där dyker en bedårande yngling upp. Vi hänger bara en dag, men han fyller flera sidor i min tonårsdagbok. Trettio år senare dyker han upp igen. (Check!)
6. Min yngsta dotter fångar hela situationen i en enda mening: "Alla i den här familjen beter sig som fjortisar, utom jag. Som är fjorton." (Check!)
7. Förvirringen är total. (Check!)
8. Jag skriver en bok om mig, mina vänner, mina barn, min exman och den där killen som jag mötte i Paris. Det är en berättelse om kärlek. Hur kärlek förändras, tänds, slocknar, slår till med galen kraft och räddar världen. I alla fall min värld. (Check!)

Emma Hamberg är författare, illustratör, matkreatör och programledare. Resten av allt är vårt handlar om ett omtumlande år i hennes liv och är hennes åttonde bok för vuxna.

Afternoon Tea - så här funkar det
Anmäl dig via knappen ovan. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med Afternoon Tea. Där betalar du 150 kr, för vilket du får kaffe/te och tre sorters bakverk plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. (Var på plats i butiken i god tid för att hinna betala och förse dig med fika innan evenemangets början. Fikat står uppdukat från kl 14.30)  Författarsamtalet håller på kl 15.00-15.30. Varmt välkommen!

söndag 15 september kl 15:00-15:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan