Stockholm Mäster Samuelsgatan

12 veckor till ett skönare jag!

– fredag 8 april kl. 8.30

Är du sugen på en förändring? Längtar du efter en annan känsla i kroppen? Unna dig då 12 veckors fokus på den viktigaste personen i ditt liv - DU!

Kristina Andersson och Erika Kits Gölevik har tillsammans skrivit boken Lifestyle Planner - 12 veckor till ett skönare jag. I boken hjälper de dig att sätta upp ett mål som på riktigt betyder något för dig och via din egen "affärsplan över livet" steg för steg ta dig dit. Kom och bli inspirerad! Vi bjuder på en god och nyttig frukost.

Tid: fredagen den 8 april kl. 8.30-9.30. Frukost serveras från kl. 8.00.
Plats: Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan 28, Stockholm
OSA: Fri entré men föranmäl dig till osa.city@akademibokhandeln.se senast onsdagen den 6 april.

Välkommen!

Kristina Andersson är näringsfysiolog, författare och flitigt anlitad föreläsare. Hon syns regelbundet som kostexpert i tidningar och i TV; har gjort allt från kostupplägget i Biggest Loser till barnprogram med UR. Kristina har även skrivit ett tiotal böcker inom området kost och hälsa, senast succén "Eat Clean - mer näring och mindre skräp i maten" och "Smart mat för löpare".

Erika Kits Gölevik är personlig tränare, yogalärare samt journalist och författare med fokus på hälsa. Hon medverkar regelbundet i magasin och nätmagasin som Healthy Living, Mama, Amelia och ToppHälsa, där hon även verkar som träningsexpert. Erika har tidigare släppt boken "Äta Träna Leva" med Kristina Anderson och "Gymmet utanför din dörr" tillsammans med Jari Ketola.

fredag 8 april kl 08:30-09:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan