Kommande
bokomslag Yoga upproren
Skönlitteratur

Yoga upproren

Fredrik Frängsmyr

Inbunden

199:-
  • 2019

Yogautövarna i Bergsjön är så måna om att skapa en fredligare värld att de är beredda att slåss för det.

Den lilla staden Bergsjön har allt man kan önska sig. Stora skogar som lyser i rött och orange på hösten, en flod som delar staden i två delar och vackra sluttningar som rullar upp mot bergen. Det finns till och med yoga i staden. Linnea, en av de urgamla mästarna, driver en studio som har tagit yogan till helt nya nivåer i staden.

När mästaren nu har blivit gammal är Stella den naturliga ledaren att föra Linneas lära vidare. Stella har yogat sedan hon var liten och hennes position som bästa elev har aldrig varit hotad. I alla fall inte förrän hon tar med sin gamla vän Vincent till ett prova på pass. Hans intensiva jakt efter att må bättre krockar med hennes vilja att driva studion och en dragkamp startas om vem som ska få driva Linneas lära vidare. Kampen för att hjälpa människor att må bättre blir så hård att de riskerar sina vänner, staden de bor i, ja kanske till och med uppror för att skapa en fredligare värld. När de är färdiga med varandra är det inte bara floden som delar staden i två delar.

Yogaupproren är en feel-good på gränsen till skröna. Den är full av underbart medvetna miljöer, knasiga karaktärer, muskeltöjande yoga ur alla fel perspektiv och så klart, en konflikt utan dess nåde.

 Yoga har aldrig varit så prestigeladdat som i Yogaupproren.

Sagt om Fredriks senaste bok Kärlek på en gul cykel

 underhållande, härlig & gripande Jennies boklista  

Vi följer Vincents upplevelser med förtjusning i en vindlande fart. Många skratt och bra karaktärer i en väl beskriven miljö. Slutet ..Vackert!Bokklubben från pärm till pärm.

  • Författare: Fredrik Frängsmyr
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789188639318
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2019-05-15
  • Förlag: Stevali