Samhälle & debatt

Varning för mat : om hur något så livsviktigt har blivit livsfarligt

Jenny Jewert Sara Ask Anna Blomberg Carl Cederström Jenny Damberg Jonas Engman Claude Fischler Emma Frans Emanuel Karlsten Amina Manzoor Katrine Marçal Ulf Karl Olov Nilsson Pelle Pelters Daniel Rydén Ebbe Schön Po Tidholm

Inbunden

269:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 238 sidor
  • 2018
Sockerfritt, fettfritt, glutenfritt, laktosfritt, fritt från animaliskt, fritt från tillsatser, fritt från soja, fritt från kolhydrater, fritt från mat?

Vårt förhållande till mat avslöjar mycket om oss själva och vår tid. I Varning för mat samlas matskribenter, journalister, forskare och experter för att reda ut hur mat gick från att vara något livsnödvändigt till att betraktas som något potentiellt livsfarligt.

Varför äter somliga bara rå mat? Är måltidens gemenskap hotad när alla runt bordet följer sin egen diet? Vad säger dieten om din sociala status? Hur kan föräldrar undvika att sprida sin mat-oro till barnen? Vilken roll spelar medierna, matlarmen och filterbubblorna för vår syn på mat? Kan vi lita på forskningen?

Medverkande skribenter: Jenny Jewert (red.) Amina Manzoor Carl Cederström Claude Fischler Daniel Rydén Ebbe Schön Emanuel Karlsten Emma Frans Jenny Damberg Jonas Engman Katrine Marçal Pelle Pelters Po Tidholm Sara Ask Ulf Karl Olov Nilsson
  • Författare: Jenny Jewert, Sara Ask, Anna Blomberg, Carl Cederström, Jenny Damberg, Jonas Engman, Claude Fischler, Emma Frans, Emanuel Karlsten, Amina Manzoor, Katrine Marçal, Ulf Karl Olov Nilsson, Pelle Pelters, Daniel Rydén, Ebbe Schön, Po Tidholm
  • Formgivare: Gustav Schiring
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789188671226
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 238
  • Utgivningsdatum: 2018-01-04
  • Förlag: Mondial

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: