Välj butik

Visa alla butiker

  bokomslag Våga vara rädd : en bok om utmattningssyndrom

  Våga vara rädd : en bok om utmattningssyndrom

  Emma Holmgren

  289:-
  • Häftad
  • 104 sidor
  • 2014

  Andra format:

  Jag stod framför den stora badrumsspegeln i Grekland och kände inte längre igen mig själv. Kvällen innan hade ångesten slitit tag i mig med all sin kraft. Nu var det som att benen inte bar mig, som om all energi lämnat min kropp. Jag var rädd.

  Vad sker i kroppen då vi utsätts för stress under en längre tid utan möjlighet till återhämtning? Varför insåg jag inte förrän i efterhand att situationen var ohållbar? Hur lindrar jag min oro och rädsla inför alla dessa symtom i kroppen som jag inte känner igen? Hur hanterar jag min vardag och vad sker med mina relationer när jag inte längre orkar hålla ihop? Kommer livet någonsin bli som det var innan, och vill jag det? Hur vet jag när jag är redo att komma tillbaka till arbetet?

  I boken får du som läsare följa utmattningssyndromet genom fyra faser: uppvarvning, kaos, återhämtning och nyorientering. Boken vänder sig till dig som fått utmattningssyndrom, men även till dig som känner dig orolig för din stressnivå och behöver få en större förståelse för din kropp. Boken kan också vara till hjälp för dig som har någon med utmattningssyndrom i din närhet, eller för dig som möter personer med stressrelaterad ohälsa i ditt yrkesliv.

  Emma Holmgren kombinerade studier med hög arbetsbelastning och lyssnade inte när kroppen sa ifrån. Resan till Grekland blev början på en lång tids sjukskrivning för utmattningssyndrom. Hon skrev boken hon själv saknade. Som läsare får du ta del av hennes personliga upplevelser, men också fakta om vad som sker i kroppen vid stress och utmattningssyndrom.

  Finns boken i din butik?

  Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

  Ingen butik vald

  Välj butik
  323504

  Ja, finns i vald butik

  Fåtal kvar i vald butik

  Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

  Ej beställningsbar

  Lagerstatus saknas

  Köp i e-handel

  Boken är slut hos leverantören

  • Författare: Emma Holmgren
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789174630503
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 104
  • Utgivningsdatum: 2014-10-30
  • Förlag: BoD

  för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

  Idag