bokomslag Total stabilitetsträning : för prestationsutveckling och skadeprevention
Familj

Total stabilitetsträning : för prestationsutveckling och skadeprevention

Joanne Elphinston

Häftad

529:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 384 sidor
  • 2014
Förbättra tekniken med strukturerad stabilitetsträning
Inom varje idrottsgren finns det idrottare som har en överlägsen teknik. De utmärker sig genom att deras rörelser är vackra och inte tycks vara ansträngande. I det här materialet, som består av en bok och en kompletterande webbplats, får du veta varför strukturerad stabilitetsträning är avgörande för effektiva och framgångsrika idrottsprestationer oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Stabilitet, rörlighet, symmetri och balans
Byggstenarna stabilitet, rörlighet, symmetri och balans utgör grunden för att utveckla rörelser och förebygga skador. Om du aktiverar rätt muskler, i rätt tid och i rätt ordning, ökar dina chanser att uppnå din maximala fysiska potential.

Webbplats med övningsbank kompletterar boken
Den här webbplatsen är ett komplement till boken Total stabilitetsträning - utvecklad och uppdaterad upplaga. På webbplatsen finns ett sjuttiotal av bokens övningar filmade, så att du kan se dem i deras fulla utförande, vilket är viktigt för att kunna göra övningarna med så god kvalitet som möjligt.
Här hittar du webbplatsen för Total stabilitetsträning

JEMS, metoden som används på internationell nivå av flera olika idrotter
Med utgångspunkt i dessa byggstenar har sjukgymnasten Joanne Elphinston utvecklat konceptet JEMS (Joanne Elphinston Movement System) som används både i Storbritannien och Sverige. I mer än tjugo år har Elphinston utvecklat och använt sin metod på idrottare inom många olika idrotter, bland annat triathlon, badminton, tyngdlyftning, gymnastik, kampsport, kanot, friidrott, skidåkning, ridning, cykling, fotboll, golf och tennis.

Ett material alla inom idrotten har nytta av
Vare sig du är tränare, sjukgymnast, idrottsvetare eller idrottare ger det här nya materialet om stabilitetsträning sakkunnig, praktiskt användbar kunskap och djupare förståelse för rörelsekvalitet och dess betydelse för hälsa och prestation.
  • Författare: Joanne Elphinston
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789186323967
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 384
  • Utgivningsdatum: 2014-04-29
  • Förlag: SISU Idrottsböcker