bokomslag Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
Mat & dryck

Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar

Stefan Edman Fredrik Sjöström Christian Gjerdrum

Inbunden

359:-

Boken är slut online

  • 159 sidor
  • 2008
Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.
  • Författare: Stefan Edman, Fredrik Sjöström, Christian Gjerdrum
  • Formgivare: Leif Plasidius
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789163335563
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 159
  • Utgivningsdatum: 2008-12-06
  • Förlag: Uddevalla Event

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: