bokomslag Tid : livet är inte kronologiskt
Kropp & själ

Tid : livet är inte kronologiskt

Alex Schulman Sigge Eklund

159:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

Andra format:

  • 2015
TID Limited Edition trycks i en begränsad upplaga (1500 ex) i elegant utförande med en skräddarsydd kassett. Boken är numrerad samt signerad av författarna. Den innehåller exklusivt material såsom unika bilder ur författarnas privata arkiv, några avslöjande texter och en nyckel till en särskild podcast för Limited Edition.

Perspektiv på tiden

Tiden är ett tema som Alex Schulman och Sigge Eklund ständigt återkommer till i krönikor, på middagar med vänner och i sin podcast som är Sveriges mest populära med mer än en halv miljon lyssnare.

Å ena sidan kan tiden ses som det mest konkreta: klockan som oundvikligen tickar framåt, sekunderna som går. Å andra sidan är tiden ibland skrämmande ogreppbar. Den hisnande känslan där tiden upplöses kan skölja över oss. Ett år passerar i rasande fart eller så stannar tiden upp, outhärdligt länge. Att försöka förstå tiden är att försöka förstå livet.

I Tid Livet är inte kronologiskt finner läsaren själva essensen av Alex Schulman och Sigge Eklunds tankar. Aldrig tidigare har de varit så utlämnande som här. Genom sina träffsäkra analyser av livet i vår samtid levererar författarna insikter som både är inspirerande och underhållande men också omskakande.
  • Författare: Alex Schulman, Sigge Eklund
  • ISBN: 9789187441929
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2015-09-17
  • Förlag: Bookmark Förlag