Välj butik

Visa alla butiker

    The Global Food Economy

    The Global Food Economy

    Anthony Weis

    289:- (349:-)
    • Häftad
    • 224 sidor
    • 2007

    Andra format:

    This book sets out some answers to the question: how can we build an ecologically sustainable and humane system of food production and distribution? The modern food economy is a paradox. Surplus 'food mountains' sit alongside global malnutrition and the developed world subsidizes its own agriculture while pressurizing the developing world to liberalize at all costs. Export competition is increasingly aggressive whilst the reliance on imports in many countries has worrying implications for food security. Family farms go out of business and dispossessed peasant farmers are driven into urban slums. The WTO's uneven application of neoliberal economics to food production is relatively new, and the consequences of mounting deficits, rising 'food miles', and social upheaval, are untested but ominous.

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    301693

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 2-6 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Anthony Weis
    • Format: Häftad
    • ISBN: 9781842777954
    • Språk: Engelska
    • Antal sidor: 224
    • Utgivningsdatum: 2007-06-22
    • Förlag: Zed Books

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag