bokomslag Systrarna von Sydow : Maten, livet och samtalen runt köksbordet
Mat & dryck

Systrarna von Sydow : Maten, livet och samtalen runt köksbordet

Ebba Kleberg von Sydow Amy von Sydow Helen von Sydow

Inbunden

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 5-9 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 149:- för medlemmar.

  • 170 sidor
  • 2019
”Just nu får du som köper boken 10 extra recept på köpet! Recepten mailas till dig ett par veckor efter att du köpt boken. Notera att du måste vara medlem i Akademibokhandelns vänner och ha din mailadress registrerad hos oss för att kunna ta del av erbjudandet.” Gäller t.o.m. 2019-07-31.

Det är ingen hejd på alla goda smaker och smarta och personliga tips och trix på hur maten på noga utvalda råvaror och en liten extra touch på dukningen kan skapa härlig trivsel på systrarna och mamma von Sydows vis! För i den här boken får vi också lära känna mamma Helen lite mer hon bjuder oss dels på några av barnbarnens absoluta favoritrecept men också på egna minnen och små avslöjanden om sina döttrar, Ebba och Amy!

Systrarna berättar personligt både om varandra liksom om mamma Helen. För vi vet ju alla att det är när man står i köket tillsammans som alla goda samtal sker platsen där livet, minnen och drömmar dryftas och får ta plats.  

De vackra bilderna är fotograferade i familjen von Sydows trivsamma hem på Marstrand och i Skåne där de tillbringar mycket tid och lagar och äter gott tillsammans. Systrarna von Sydow maten, livet och samtalen runt köksbordetbjuder på mer än 50 goda recept för både vardag och fest. Härliga, smakrika och lättlagade recept för de tillfällen då man vill samla sina nära och kära om det så är till långsamma frukoststunden, brunch, lunch, fika eller en god middag. Vad sägs om t ex yoghurtparfait, pannkaksmuffins, syrlig citrussallad och smoothies, avokado- och gurksoppa, pizza, fisksoppa, lavendelkyckling, asiatisk biffsallad och mamma Helens vegetariska lasagne. Till dessert kanske en pavlova med picklade jordgubbar och rosa eller vit sangria att släcka törsten med.  

Äntligen är systrarna von Sydow tillbaka med en härligt inspirerande kokbok fylld med recept och vackra dukningar och berättelsen om var all den goda maten kommer ifrån.             

Ebba Kleberg von Sydow är journalist, programledare och författare, samt co-founder till modeprojektet Säker stil. Hennes syster, Amy von Sydow är läkare och legitimerad dietist. Tillsammans blir detta deras fjärde kokbok, och i den här boken träder mamma Helen von Sydow, som är ryggraden i döttrarna von Sydows receptbank och som varit delaktig i flera av systrarnas kokböcker, fram som författare med en egen röst.

  • Författare: Ebba Kleberg von Sydow, Amy von Sydow, Helen von Sydow
  • Formgivare: Lisa Kullberg
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198499322
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 170
  • Utgivningsdatum: 2019-04-23
  • Förlag: The Book Affair