Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag Swedish culinary classics : recipes with history and originality

    Swedish culinary classics : recipes with history and originality

    Carl Jan Granqvist • Lena Katarina Swanberg

    79:-
    • Häftad
    • 48 sidor
    • 2006
    Sweden's best culinary treasures have always come from the forest and the sea. This is also true today, when Swedish cuisine is being shaped by influences from the whole world and the country's chefs are winning so many international awards that some observers speak of the Swedish gastronomic miracle. Sweden's bright, intensive summers and long, cold winters have created their own rich culinary culture.

    In Swedish Culinary Classics, Innkeeper Emeritus Carl Jan Granqvist presents a selection of genuinely Swedish dishes. Herring and aquavit are there, of course, but not to be missed are Swedish meatballs, gravlax, filled potato dumplings, Jansson's temptation, gingersnaps and other salty and sweet delicacies from the Swedish food heritage. Enjoy your meal! Or as we say in Sweden: Smaklig måltid!

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    192843

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Boken är slut hos leverantören

    • Författare: Carl Jan Granqvist, Lena Katarina Swanberg
    • Format: Häftad
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789152009161
    • Antal sidor: 48
    • Utgivningsdatum: 2006-10-01
    • Förlag: Svenska institutet

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag