Välj butik

Visa alla butiker

    Swedish cooking

    Swedish cooking

    ICA Provkök

    189:-
    • Inbunden
    • 112 sidor
    • 2003
    Inleds med ett nyskrivet kapitel om svensk mathistoria, varifrån rätterna kommit, om vad svenskarna ätit genom tiderna och vad husmanskost egentligen är. Här finns också mattraditionerna vid de stora helgerna: jul, påsk, pingst och midsommar. Dessutom naturligtvis kräftkalaset, surströmmingen, ålagillet och Mårten gås. Receptdelen innehåller all slags modern husmanskost och traditionella rätter vid de olika högtiderna. Här finns allt från lutfisk och köttbullar till prinsesstårta och våfflor! 25 färgfoton.

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    197749

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    • Författare: ICA Provkök
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 14
    • ISBN: 9789153415954
    • Språk: Engelska
    • Antal sidor: 112
    • Utgivningsdatum: 2003-01-01
    • Förlag: Massolit Förlag

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag