bokomslag Svenska köket
Mat & dryck

Svenska köket

Jan Gradvall Malin Söderström

Inbunden

269:-
  • 96 sidor
  • 2003
Denna bok är resultatet av en resa genom hela Sverige. Under fyra årstider har bokmakarna rest runt och smakat på det bästa från hela landet. Från Lappland längst upp i norr, där samerna lever med sina renar, till Skåne i söder med sina vidsträckta slätter. Ett år i Sverige. En resa genom en hela tiden skiftande natur. En resa som lett fram till en receptsamling som summerar det avlånga, färgstarka och fantastiska svenska köket. Boken finns också på engelska och tyska. 42 färgfoton, 2 st sv/v, 53 recept.
  • Författare: Jan Gradvall, Malin Söderström
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789153420774
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 96
  • Utgivningsdatum: 2003-11-01
  • Förlag: Massolit Förlag

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: