Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag Svampkokboken

    Svampkokboken

    Dieter Endom • Pelle Holmberg • Ingrid Holmberg

    199:-
    • Kartonnage
    • 93 sidor
    • 2004
    Pelle och Ingrid Holmberg, välkända svampupplysare, och Dieter Endom, köksmästare och svampkonsulent, har här samlat sina bästa svamp-recept: soppor & stuvningar, för- & smårätter, varmrätter med fisk, fågel och kött, vegetariska varmrätter, bakning, inläggningar och svampmjöl. Boken innehåller ett 70-tal recept, alla grundligt utprovade, och alla rätter är vackert fotograferade av Anders Pedersen.

    Vi får veta vilka svampar som är kryddsvampar och alltså gärna ska blandas med mildsmakande svampar men inte så gärna med varandra; vilka som är bäst som stekta; vilka som man gör såser, stuvningar och soppor på, vilka som passar till skaldjur, vilka som med fördel kan blandas i köttfärs, läggas i grytor, marineras osv. Vidare får vi råd om plockning, rensning, frysning och torkning.

    Här finns också tips på hur man tillagar alla odlade svampar som finns att köpa: shiitake, ostronskivling och portabella.
    Första upplagan av Svampkokboken utkom 2001. I denna andra, reviderade upplaga är ett tiotal recept och foton utbytta mot nya.

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    191907

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Boken är slut hos leverantören

    • Författare: Dieter Endom, Pelle Holmberg, Ingrid Holmberg
    • Illustratör: Ingrid Holmberg
    • Format: Kartonnage
    • Upplaga: 2
    • ISBN: 9789151843285
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 93
    • Utgivningsdatum: 2004-06-11
    • Förlag: Bokförlaget Prisma

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag