Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.
Sous Vide r en tillagningsmetod som anvnder en lngsam, exakt tillagningstemperatur och resulterar i mltider av restaurangkvalitet som inte bara r konsekventa utan ocks otroligt lckra. Denna matlagningsteknik har funnits lnge, men har nyligen kommit till sin rtt, tack vare den lttanvnda, fickvnliga Sous Vide-utrustningen.
Sous Vide, som betyder under vakuum p franska, r processen att vakuumfrpacka mat, vanligtvis i en pse, och tillaga den i vatten vid en exakt temperatur.
Det hr kan lta tjusigt, men frutom de tjusiga rtterna finns det inget komplicerat med tillagningsmetoden. Processen r superenkel och involverar endast tre tillagningssteg:
1. Anslut Sous Vide-maskinen till en kastrull med vatten och stll in den exakta tillagningstemperaturen.
2. Placera maten i en frslutbar pse, ta bort verfldig luft och frslut psen.
3. Snk ned psen i det frvrmda vattnet och koka under den tid som krvs fr bsta resultat.
Om du vill lgga till ett knaprigt ytterlager kan du avsluta maten genom att steka eller grilla den.
Vad vntar du fortfarande p?
Skaffa ditt exemplar nu!
- Format: Pocket/Paperback
- ISBN: 9781837522026
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 224
- Utgivningsdatum: 2022-08-21
- Förlag: Stig Nystrom