bokomslag Servering och dryckeskunskap : en handbok
Mat & dryck

Servering och dryckeskunskap : en handbok

Larry Bokstad Staffan Eriksson

Inbunden

569:- (689:-)

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 2006
Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten … Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt. I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk. Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
  • Författare: Larry Bokstad, Staffan Eriksson
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 2
  • ISBN: 9789144038483
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2006-04-25
  • Förlag: Studentlitteratur