bokomslag Sébastiens franska kokbok
Mat & dryck

Sébastiens franska kokbok

Sébastien Boudet

Inbunden

329:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 255 sidor
  • 2017

Följ med på en kulinarisk resa till sydvästra Frankrike



I Sébastiens franska kokbok återvänder Sébastien Boudet till hemlandet Frankrike för att ta med dig på en kulinarisk resa. Där, i föräldrarnas kök strax utanför hamnstaden La Rochelle i sydvästra Frankrike, väcker han barndomens smaker till liv. Coq au vin, chou farci, gäddqueneller och ratatouille är bara några exempel på rätter som du hittar i den här maffiga och personliga matboken med över 100 recept.
Det lagas såväl mustiga långkok och rätter som går snabbt, som franska klassiker gjorda på Sébastiens egna sätt. Dessutom får du ta del av mamma Arlettes bästa gröna recept, och så klart hittar du söta avslut som gör middagen komplett. Recepten varvas med vackra miljöbilder och en passionerad berättelse om mathantverk och vikten av att använda naturliga råvaror.

Sébastien Boudet är kanske mest känd för allmänheten som den franske bagaren som gått i bräschen för en svensk surdegsrevolution. Han har tidigare gett ut två bakböcker, varav debuten Den franske bagaren utnämndes till världens bästa kokbok i kategorin »Det franska köket« vid Gourmand Cookbook Awards. Men Sébastien är inte bara bagare utan också kock och i hans tredje bok är det den franska måltiden som står i fokus.




  • Författare: Sébastien Boudet
  • Formgivare: Elina Grandin
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789174246094
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 255
  • Utgivningsdatum: 2017-09-12
  • Förlag: Bonnier Fakta

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: