Välj butik

Visa alla butiker

    Sås : 400 recept ur Allt om Mat

    Sås : 400 recept ur Allt om Mat

    279:-
    • Inbunden
    • 352 sidor
    • 2015

    Boken Sås är inte en kokbok bland alla andra. Den är ett standardverk i ordets sanna betydelse. Med över 400 recept och en introduktion till såsens grunder innefattar den allt hemmakocken behöver. Och lite till. Från hur man kokar sin egen fond till hur man räddar en bearnaise på väg att gå förlorad.

    Däremellan såser av alla slag som passar till all världens mat: franska klassiker som bechamel och bearnaise, nya favoriter som Hogao-sås och violsås. Gamla bekantskaper som ketchup och brunsås möter skummig champagne och krämig gorgonzola. Här finns vinägretter och majonnäser, salsor och röror, gräddsåser, smörsåser, skysåser och dessertsåser. Enkla såser och avancerade, söta och syrliga, heta och kryddiga. Allt i ett kompakt format med recepten i fokus. Med den tydliga kapitelindelningen och bokens vägledande register - såsguiden - hittar du enkelt den perfekta såsen till just din mat. De mest välkända såserna ackompanjeras dessutom av en längre presentation och vackra foton.

    Recepten är samlade ur tidskriften Allt om Mat:s rika arkiv. Som vanligt är de provlagade och avsmakade i Allt om Mat:s provkök.

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    330469

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789113069081
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 352
    • Utgivningsdatum: 2015-09-03
    • Förlag: Norstedts Förlag

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag