bokomslag Så röker du kött och fisk
Mat & dryck

Så röker du kött och fisk

Alf Andersson

Inbunden

259:-

Boken är tillfälligt slut online

  • 96 sidor
  • 2000
Så röker du kött och fisk är en faktabok som passar alla från nybörjare till kunniga rökare. Författaren Alf Andersson tar upp allt från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Författare lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska. Bygg din egen rök För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar. Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå. Många recept, samt hur man gör och röker korv!
  • Författare: Alf Andersson
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789175865133
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 96
  • Utgivningsdatum: 2000-01-01
  • Förlag: Bokförlaget Settern

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: