Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag Rökning - så röker du kött och fisk

    Rökning - så röker du kött och fisk

    Alf Andersson

    349:-
    • Inbunden
    • 94 sidor
    • 2016
    Nu kommer RÖKNING som har varit en försäljningssuccé genom åren, i en ny omarbetad utgåva, helt i färg.

    En faktabok som passar alla - från nybörjare till kunniga rökare.
    Författaren Alf Andersson tar upp allt - från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk - till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Boken visar hur du varm- och kallröker fisk som t.ex. lax, böckling och ål. Även rökning av kött så som kassler, rådjurslår, kyckling, fläsk och skinka. Du får också lära dig hur du tillreder och röker korv och charketurivaror. Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.

    Bygg din egen rök För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar.

    Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    291367

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Alf Andersson
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789175866598
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 94
    • Utgivningsdatum: 2016-06-08
    • Förlag: Bokförlaget Settern

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag