Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag Praktisk gastronomi Servera på restaurang

    Praktisk gastronomi Servera på restaurang

    Mats Jonson • Miriam Bagner Jensmar

    509:- (699:-)
    • Häftad
    • 176 sidor
    • 2008
    • Serie: Praktisk gastronomi – servera på restaurang
    Ett bra matsalsarbete får inte bara gästen att återkomma, det skapar också respekt för yrket och ökar intäkterna.

    Läs mer
    Utmärkande drag
    - Praktiskt inriktad bok med fakta och ordlista
    - Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsen
    Serveringsarbetet består av två viktiga delar: teknisk kunskap om arbetet i matsalen och att kunna läsa gästen.
    Praktisk gastronomi – servera på restaurang handlar bland annat om mötet med gästen, matsalens organisation och dess utrustning, om uppdukning, serveringsmetoder och försäljningsteknik. Måltidstillfällen, restaurangens miljö och festvåningsarbete tas också upp

    Om författarna
    Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning, drycker och barteknik vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram. Han är gastronomiutbildad i Sverige, Tyskland, Hong Kong och England och är vid sidan av undervisningen också verksam som mat- och dryckesskribent.
    Miriam Bagner-Jensmar är serveringslärare och grundutbildad i London där hon även arbetat inom restaurang. Hon är examinerad från Grythyttans restauranghögskola med servering som specialämne. Vid sidan av läraryrket driver hon en cateringfirma.

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    317611

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Mats Jonson, Miriam Bagner Jensmar
    • Format: Häftad
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789147082636
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 176
    • Utgivningsdatum: 2008-06-05
    • Del i serien: Praktisk gastronomi – servera på restaurang
    • Förlag: Liber AB

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag