bokomslag Praktisk gastronomi Servera på restaurang
Hem & trädgård

Praktisk gastronomi Servera på restaurang

Mats Jonson Miriam Bagner Jensmar

Häftad

509:- (699:-)

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 176 sidor
  • 2008
  • Serie: Praktisk gastronomi – servera på restaurang
Ett bra matsalsarbete får inte bara gästen att återkomma, det skapar också respekt för yrket och ökar intäkterna.

Läs mer
Utmärkande drag
- Praktiskt inriktad bok med fakta och ordlista
- Illustrationer kompletterar faktatexten för att underlätta förståelsen
Serveringsarbetet består av två viktiga delar: teknisk kunskap om arbetet i matsalen och att kunna läsa gästen.
Praktisk gastronomi – servera på restaurang handlar bland annat om mötet med gästen, matsalens organisation och dess utrustning, om uppdukning, serveringsmetoder och försäljningsteknik. Måltidstillfällen, restaurangens miljö och festvåningsarbete tas också upp

Om författarna
Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning, drycker och barteknik vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram. Han är gastronomiutbildad i Sverige, Tyskland, Hong Kong och England och är vid sidan av undervisningen också verksam som mat- och dryckesskribent.
Miriam Bagner-Jensmar är serveringslärare och grundutbildad i London där hon även arbetat inom restaurang. Hon är examinerad från Grythyttans restauranghögskola med servering som specialämne. Vid sidan av läraryrket driver hon en cateringfirma.

  • Författare: Mats Jonson, Miriam Bagner Jensmar
  • Format: Häftad
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789147082636
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 176
  • Utgivningsdatum: 2008-06-05
  • Del i serien: Praktisk gastronomi – servera på restaurang
  • Förlag: Liber AB

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: