Välj butik

Visa alla butiker

  bokomslag Pause / Play

  Pause / Play

  Yesim Bilgic

  85:-
  • Pocket
  • 238 sidor
  • 2009
  Mac är en riktig skitstövel, men beundrad av alla. Han är en av världens mest framgångsrika fotografer och hela världen ligger för hans fötter. Hans totala hänsynslöshet tolkas som modern charm av omgivningen, från flickvännen Pernilla och massörskan Olga till bäste vännen Peter. Den enda som inte älskar honom är han själv.
  Mac har också tillräckligt med pengar för att leva ut alla sina destruktiva impulser med stil. Han kör de snabbaste bilarna, bär de dyraste kläderna och har de snyggaste tjejerna. Stureplan är hans nine-to-five, hans lekplats och hans hem. Men hans självhat driver honom hela tiden in i situationer som han inte kan hantera.

  Pause/Play är ett nervsammanbrott i realtid och ett porträtt av en man som blivit ett med den narcissistiska krets han umgås i, en produkt av en kall stad och en mörk tid. Det är den första delen i en fristående trilogi om manliga psykopater i Stockholmsmiljö.

  "Det här känns äkta, naket, rått. Och ruskigt kul! Bilgiç lyckas få till det på ett sätt som ingen annan författare i Svedala just nu. Det är fast forward men med en känsla som dröjer sig kvar."
  Jens Lapidus

  "Tonsäker debut om den yta som döljer bråddjup. Yesim Bilgics roman dokumenterar också skickligt det språk som tycks gälla för de 'kändiskåta groupieyngel' som kretsar runt Stureplan. Det är precist i sin slapphet."
  Svenska Dagbladet

  "Tempot är högt och det snabbrusande tunnelseendet suger omedelbart in mig i Macs personlighet. Det är snyggt gjort av Bilgic att inte bara gestalta dramat i interaktionen mellan karaktärerna utan också i mötet mellan psykopatsnubben och läsaren."
  Aase Berg Expressen

  Finns boken i din butik?

  Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

  Ingen butik vald

  Välj butik
  160537

  Ja, finns i vald butik

  Fåtal kvar i vald butik

  Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

  Ej beställningsbar

  Lagerstatus saknas

  Köp i e-handel

  Boken är slut hos leverantören

  • Författare: Yesim Bilgic
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789186067656
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 238
  • Utgivningsdatum: 2009-08-12
  • Förlag: Pocketförlaget

  för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

  Idag