bokomslag New Nordic kitchen : nature, flavours and philosophy
Mat & dryck

New Nordic kitchen : nature, flavours and philosophy

Margareta Schildt Landgren

Inbunden

179:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 235 sidor
  • 2017

Nordisk matlagning är bäst i världen och matintresserade från hela världen reser hit speciellt för att besöka krogar som Restaurang Frantzén, Noma och Fäviken. Nya nordiska köket är en hyllning till allt som gör vår mat så speciell - de naturliga råvarorna från skog och mark, odlade grödor och uppfödda djur från ett allt mer ekologiskt jordbruk, och fisken från våra rena och kalla hav och många insjöar.

I den här boken träffar vi bland annat Claus Meyer, grundaren till Noma och en förgrundsperson inom den nya nordiska matlagningen, vi går på promenad i skogen med Roland Rittman, en hängiven expert på ätbara vilda örter och andra växter, och vi besöker ishotellet i Jukkasjärvi där ren och röding är stående inslag på vintermenyn.

  • Originaltitel: Nya nordiska köket - Maten, smakerna och filosofin
  • Författare: Margareta Schildt Landgren
  • Formgivare: Johan Laserna
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 2
  • ISBN: 9789113076676
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 235
  • Utgivningsdatum: 2017-03-06
  • Översättare: Charlotte Merton
  • Förlag: Norstedts Förlag

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: