Välj butik

Visa alla butiker

  bokomslag När livet går sönder : en bok om kriser och hur vi möter dem

  När livet går sönder : en bok om kriser och hur vi möter dem

  Cecilia Wikström

  339:-
  • Häftad
  • 192 sidor
  • 2009
  Ett dödsfall i familjen, en olycka på arbetsplatsen eller en traumatisk skilsmässa - alla råkar vi förr eller senare ut för något som gör att livet faller i bitar. Vi drabbas själva eller också är det nära och kära, vänner eller arbetskamrater som hamnar i kris. Många måste också i sitt arbete ta sig an personer som befinner sig i en krissituation.

  Läs mer
  Att vi undviker att tänka och tala om dessa viktiga frågor betyder inte att vi undgår kriser. Vår ovana och ovilja att konfronteras med dem gör att vi upplever att vi står handfallna när en svår situation verkligen uppstår. Om vi inte har övat oss att möta kriser blir det ännu svårare att hantera de egna personliga kriserna och att vara ett stöd för våra medmänniskor som befinner sig i kris.
  Den här boken tar upp konkreta frågor och beskriver på ett klart och tydligt sätt hur krisens förlopp ser ut, vad som händer när en anhörig,vän eller arbetskamrat dör, hur man kan förbereda sig inför det allra svåraste och hur man går vidare i livet. Den innehåller många konkreta exempel från verkligheten, övningar för att vara förberedd på det värsta samt checklistor för hur man kan agera. Kort sagt hjälper dig boken att möta kriser. Den vänder sig både till dig som enskild person och till dig som i ett företag eller i en organisation har som uppgift att agera i krissituationer: som chef eller personalansvarig - eller helt enkelt som arbetskamrat och medmänniska.

  Om författarna
  Cecilia Wikström är riksdagsledamot och präst i Svenska kyrkan. Hon är också en omtyckt föreläsare i krishanteringsfrågor. Hon blev framröstad till Upplands främsta kvinnliga förebild år 2006 av Upsala Nya Tidnings läsare. Cecilia debuterade som författare 2004 med succeboken När livet går sönder - en bok om kriser och hur vi möter dem, som utsågs till Årets bästa personaladministrativa bok 2004 av Personal & Ledarskap.

  Finns boken i din butik?

  Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

  Ingen butik vald

  Välj butik
  249391

  Ja, finns i vald butik

  Fåtal kvar i vald butik

  Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

  Ej beställningsbar

  Lagerstatus saknas

  Köp i e-handel

  Boken är slut hos leverantören

  • Författare: Cecilia Wikström
  • Format: Häftad
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789170052712
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 192
  • Utgivningsdatum: 2009-10-01
  • Förlag: Liber AB

  för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

  Idag