bokomslag Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera
Mat & dryck

Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera

Per Morberg

Inbunden

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

Just nu - fri frakt för medlemmar

  • 280 sidor
  • 2015

Nu blir Per Morbergs mat ännu godare! I sin nya maffiga bok - en perfekt present - har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder. Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker - öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat. Helt enkelt sina favoriter. Det blir pinot noir, portugisiskt vitt och chardonnay till kycklingen med dragonsås, svensk ljus lager, IPA och klosteröl till sjömansbiffen och bordeaux, bordeaux och åter bordeaux till söndagssteken.

Följ med till Morbergs värld av smaker. Res med till Frankrike och lär dig mer om hur man kombinerar mat och dryck. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Men kom ihåg att alltid lita på din egen smak.

  • Författare: Per Morberg
  • Formgivare: Patric Leo
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789174244953
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 280
  • Utgivningsdatum: 2015-09-24
  • Förlag: Bonnier Fakta