Välj butik

Visa alla butiker

    Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer

    Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer

    Fernando di Luca • Mattias Jersild

    269:-
    • Inbunden
    • 189 sidor
    • 2015
    Fernando di Luca bjuder in två professorer vid Karolinska Institutet, Mai-Lis Hellénius och Paolo Parini, för att samtala om varför den goda medelhavsmaten är så bra för oss. Här pratas det fritt om matminnen, livsnjutning, hälsa, kemi och statistik. Bland annat får vi lära oss om de hälsobringande så kallade polyfenolerna som enligt ny forskning kan vara den enskilt viktigaste fördelen med att äta på medelhavsvis. Rundabordssamtalen varvas med Fernandos favoritrecept, såsom grillade grönsaker i vitlöksvinägrett och spaghetti puttanesca. Förutom smaken och hälsan finns en annan stor fördel med medelhavsmaten: den är så enkel att laga!

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    335398

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    • Författare: Fernando di Luca, Mattias Jersild
    • Formgivare: Lisa Kullberg
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789187785498
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 189
    • Utgivningsdatum: 2015-01-05
    • Förlag: Massolit Förlag

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag