Välj butik

Visa alla butiker

  bokomslag Mitt Baskien

  Mitt Baskien

  Steven Ekholm

  249:-
  • Flexband
  • 215 sidor
  • 2016
  En inspirerande och personlig guide till Baskien!

  Baskien är utan tvekan ett av Europas mest spännande resmål. Den storslagna naturen tillsammans med en fantastisk matkultur lockar allt fler resenärer. Svenske journalisten Steven Ekholm skriver inspirerande och kunnigt om alla de upplevelser man inte får missa.


  För första gången finns nu äntligen en reseguide på svenska om hela Baskien, både den spanska och franska delen. Boken är en inspirerande guide till de mest spännande platserna, roligaste evenemangen och de främsta gastronomiska höjdpunkterna. Boken utgår från regionens viktigaste städer; San Sebastián, Bilbao, Vitoria Gasteiz, Pamplona, Biarritz och Bayonne. I boken rekommenderas även många omistliga utflyktspärlor uppe i Pyrenéerna, utmed den baskiska kusten, i vinddistriktet Rioja Alavesa och Navarra. Den baskiska regionens unika och hyllade utbud av råvaror, barer och restauranger i världsklass är ett av bokens självklara teman.

  Välkommen att tillsammans med mångårige Baskienresenären, Steven Ekholm, utforska ett av Europas mest dynamiska hörn där maten, kulturen och människorna, djupt förankrade i sin stolta tradition, ständigt förnyar sig och överraskar besökaren.

  Guiden Mitt Baskien ingår i den populära serien Karavan reseguider som fokuserar på färgstarka och inspirerande guider, skrivna av svenska journalister. Karavan reseguider är rikt illustrerade med nytagna fotografier samt användbara kartor. Storleken och formatet på böckerna är behändigt och inbjudande. Guidernas ambition är att leda läsaren bort från de klassiska turiststråken, för att istället sikta mot de unika, annorlunda och genuina upplevelserna!

  Röster om boken:

  »Steven Ekholm, frilansskribent och "foodie" med stor entusiasm för den baskiska gastronomin, guidar kunnigt runt bland regionens traditionella, innovativa och enastående mat- och vinställen ... Många fina färgfoton lämnar ett inbjudande intryck och väcker kanske nyfikenheten för den som ännu inte har upptäckt denna fantastiska och mycket sevärda region.« Bibliotekstjänst

  »Jag slänger mig över boken direkt för Karavan reseguider är verkligen välskrivna och det märks att författarna har en stor kärlek till sitt land eller område Baskien är ett område i norra Spanien som gränsar till Frankrike och Biscayabukten. Egentligen har jag inte haft några tankar på att resa dit men efter att ha läst boken så åker även detta upp på min drömlista!« Hallins reseblogg

  Finns boken i din butik?

  Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

  Ingen butik vald

  Välj butik
  115164

  Ja, finns i vald butik

  Fåtal kvar i vald butik

  Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

  Ej beställningsbar

  Lagerstatus saknas

  Köp i e-handel

  Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

  Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

  • Författare: Steven Ekholm
  • Format: Flexband
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789187239571
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 215
  • Utgivningsdatum: 2016-06-09
  • Förlag: Karavan förlag

  för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

  Idag