Välj butik

Visa alla butiker

    Mest grönt & konsten att koka bläckfisk

    Mest grönt & konsten att koka bläckfisk

    Peter Norman

    289:-
    • Inbunden
    • 262 sidor
    • 2015
    Mest grönt & konsten att koka bläckfisk är en vacker och passionerad bok där författaren Peter Norman samlat recept från bl.a Sverige, Mellanöstern, Asien, Japan, Peru och Mexiko där han själv bor. Med fantastiska miljöfotografier får du möta Peters vänner världen över, besöka odlingar och se gator, trädgårdar och skogar. Maten dignar av örter, chili, tryffel, svamp och allt är naturligt och enkelt. Kött, kyckling, fisk och skaldjur används som komplement till det vegetariska men ett helt kapitel handlar om konsten att koka en riktigt god bläckfisk.

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    298824

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Peter Norman
    • Formgivare: Nygren och Nygren AB
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789186623579
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 262
    • Utgivningsdatum: 2015-09-17
    • Förlag: Nygren & Nygren

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag