bokomslag Mer klirr i kassan : expertråden som formtoppar din ekonomi

Mer klirr i kassan : expertråden som formtoppar din ekonomi

Patrick Grimlund Magnus Hedberg Ulrika Ek

Pocket

  • 239 sidor
  • 2015
Är det du som styr din ekonomi eller är det din ekonomi som styr dig?

Oavsett inkomst eller sparkapital kan du förbättra din ekonomi. Genom att ta kontroll över inkomster och utgifter, små som stora, har du tagit ett stort steg mot en bättre ekonomi.
I Mer klirr i kassan delar ekonomerna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg med sig av sina erfarenheter av hur man skapar en sund ekonomi där pengarna räcker längre. Målet är en ekonomi i balans, då får du råd att förverkliga dina drömmar: en utlandsresa, drömhuset eller att gå ned i arbetstid.

Boken tar avstamp i en bedömning av hur din plånbok egentligen mår. I bokens första del lär vi oss att göra en pengaplan och att sätta upp ekonomiska mål, och självklart hur vi tar oss dit på bästa sätt. Konkreta och praktiska förändringar och råd, och hur man ska tänka för att maxa ekonomin efter ens egna förutsättningar. Vi lär oss dessutom hur alla kan bygga en buffert och hur man bäst undviker kreditfällan så många ramlar i. Tydliga förklaringar, tankesätt och råd gör det enkelt för alla att hänga med.

Bokens andra del tar upp livets olika situationer och vilka ekonomiska utmaningar som kan komma med dem, och självklart hur man ska tänka för att lösa dem eller undvika dem helt. Allt från att flytta hemifrån eller att börja jobba, till att köpa bostad, skaffa barn eller skilja sig. Och vad som händer om olyckan är framme och man blir sjuk eller arbetslös.

Mer klirr i kassan är en peppande och coachande bok som på konkreta och praktiska sätt hjälper dig att få pengarna att räcka till och att skapa en problemfri och sund ekonomi. Med träffsäkra exempel visar Lyxfällan-experterna på de vanligaste problemen och fällorna och hur du på effektivaste sätt undviker dem.

"Mer klirr i kassan är en tydlig, grundläggande handbok om du vill ha bättre koll på din ekonomi."
Sundsvalls Tidning
  • Författare: Patrick Grimlund, Magnus Hedberg, Ulrika Ek
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789175790879
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 239
  • Utgivningsdatum: 2015-02-16
  • Förlag: Pocketförlaget