Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag Matmyten : vetenskapen om vår mat

    Matmyten : vetenskapen om vår mat

    Tim Spector

    249:-
    • Flexband
    • 395 sidor
    • 2015
    En fascinerande berättelse om effekterna av mat på våra kroppar som bygger på spjutspetsforskning gjord av författaren själv. Läs!
    - Michael Mosley, grundare av 5:2-dieten

    Vad bör vi äta för att må bra och leva länge? Och hur kommer det sig att en person som äter något går upp i vikt, medan en annan person kan äta precis samma sak och gå ner i vikt? Gener ger oss en del av svaret, men vi har också förbisett någonting väldigt viktigt: De otaliga bakterier som finns i vår mage och tarm våra mikrober.

    Följ med på en resa till ditt innersta där professor Tim Spector med stöd i den senaste forskningen besöker mikrobernas dolda värld och avmystifierar uppfattningar om fett, kalorier, vitaminer och andra näringsämnen.

    Tim Spector visar varför vi borde sluta lyssna på tvivelaktiga kostråd och alarmistiska utsagor om vad vi äter, och istället lyssna till vad vetenskapen har att säga i frågan. Och svaret är enklare än man kan tro.

    *

    Tim Spector är professor vid Kings College i London. Han forskar om hur gener, livsmiljö och livsstil påverkar vår hälsa och vår vikt.

    Jag läser inte böcker om kost, och jag brukar verkligen aldrig lovorda dem, men Matmyten är ett värdigt undantag som skänker nya insikter till varför vi borde tänka två gånger kring vad vi stoppar i munnen.
    The Times

    Boken kombinerar aktuell vetenskap med medicinsk självhjälp Ett typexempel på tydlig, tillgänglig och underhållande populärvetenskap.
    Financial Times

    Matmyten är engagerande läsning jag har blivit besatt av mikrober.
    Nigella Lawson, tv-kock och kokboksförfattare

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    53457

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Orginaltitel: The Diet Myth : The Real Science Behind What We Eat
    • Författare: Tim Spector
    • Format: Flexband
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789187419935
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 395
    • Utgivningsdatum: 2015-12-21
    • Översättare: Thomas Andersson
    • Förlag: Volante QNB

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag