bokomslag Mat med magkänsla
Mat & dryck

Mat med magkänsla

Fredrik Eriksson Lisa Förare Winbladh

Inbunden

199:-

Boken är slut online

  • 112 sidor
  • 2007
Nu får 2,4 miljoner känsliga magar en egen kokbok.

I "Mat med magkänsla" får personer med känsliga magar en efterlängtad receptbok så att de kan äta minst lika gott som bordsgrannen. SGF, Svensk Gastroenterologisk Förening och RMT, Riksförbundet för Mag- och tarmsjuka, står bakom kokboken.

Den mångfaldigt prisbelönta kocken Fredrik Eriksson har tillsammans med dietisten Pia Henfridsson och matskribenten Lisa Förare Winbladh, skrivit en inspirerande och matglad kokbok med ett 40-tal nya och klassiska specialrecept för känsliga magar.

Syftet med boken är, förutom att inspirera personer med känsliga magar till att våga laga riktigt god mat och att flytta fram positionerna för Svensk forskning kring just mag- och tarm sjukdomar.

"Mat med magkänsla" handlar om njutning och näring samt innehåller recept på alltifrån frestande frukostar till delikata desserter. Alla rätter har anpassats för att innehålla så lite fett och laktos som möjligt och man får även förslag på glutenfria alternativ.

- Det här är kanske de svåraste recept jag gjort, jag var hela tiden var tvungen att tänka till. Det är så ruskigt mycket att ta hänsyn till. Men det är samtidigt väldigt roligt att lära sig så mycket nytt, säger Fredrik Eriksson om arbetet med boken.

Projektet "Mat med Magkänsla" stöds av Svensk Gastroenterologisk Förening och Riksförbundet för Mag- och Tarmsjuka efter idé- och projektstöd av hälso- och sjukvårdsföretaget Abbott. 60 kronor går oavkortat till svensk forskning kring sjukdomar i mag-tarmkanalen.
  • Författare: Fredrik Eriksson, Lisa Förare Winbladh
  • Formgivare: Patric Leo
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789197711609
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 112
  • Utgivningsdatum: 2007-11-30
  • Förlag: Drive Action Marketing

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: