bokomslag Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
Mat & dryck

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Julia Child Louisette Bertholle Simone Beck

Häftad

229:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 16-25 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 784 sidor
  • 2011

Andra format:

First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.
  • Författare: Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9780241956465
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 784
  • Utgivningsdatum: 2011-11-01
  • Förlag: Penguin UK

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Idag