Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

    Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

    Julia Child • Louisette Bertholle • Simone Beck

    229:-
    • Häftad
    • 784 sidor
    • 2011

    Andra format:

    First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi.

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    207938

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 2-6 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck
    • Format: Häftad
    • ISBN: 9780241956465
    • Språk: Engelska
    • Antal sidor: 784
    • Utgivningsdatum: 2011-11-01
    • Förlag: Penguin UK

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag