bokomslag Magic! 5 Elevpaket (Bok + digital produkt)
Barnböcker

Magic! 5 Elevpaket (Bok + digital produkt)

Eva Hedencrona Karin Smed-Gerdin Peter Watcyn-Jones

Häftad

429:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 2017
Ny upplaga av Magic! 5 elevpaket
(Längst ner på sidan finns information om utgående upplaga)
Ännu mera Magic!
Den nya upplagan av Magic! 5 ger dig ännu bättre verktyg för att utmana och stötta dina elever. Tillsammans med lärare som har använt Magic! i flera år har vi ytterligare utvecklat serien. Vi har lagt till material, utökat med fler övningar och tagit fram en förenklad Textbook och Workbook. Magic! fungerar för hela klassen även om dina elever har olika förutsättningar och behov.
Elevpaketet - allt dina elever behöver
Med Magic! 5 elevpaket får eleverna varierad träning med möjlighet till värdefull repetition och måluppfyllelse. Du som lärare får tillgång till redskap som väcker elevernas nyfikenhet och ger tydliga resultat.
Magic! 5 elevpaket består av fyra delar:
Textbook - tryckt och digitalt
Workbook - tryckt
Word Trainer - tryckt
Digitalt läromedel med övningar samt Textbook på två nivåer - digitalt.

Textbook
I Textbook möter vi fyra ungdomar och deras vänner från olika länder, som ger en inblick i den engelsktalande världen. Dialoger varvas med texter i många olika genrer och glosorna ligger, som läs- och lyssningsstöd, genomgående på samma uppslag som texten. Texter och glosor finns inlästa i det digitala läromedlet.
Text- och hörutdragen från nivåanpassade romaner lockar eleverna att läsa längre texter. Romanerna med ordlista finns att köpa i Magic! 5 Class Library.
I Textbook finns också resurssidorna Magic Pages som bland annat innehåller grammatikförklaringar med tydliga exempel, klassrumsfraser, bildordlistor, exempeldialoger och alfabetiska ordlistor.

Support - en förenklad textbook
I elevens digitala läromedel ingår Support med en förenklad Textbook. Här får eleverna tillgång till samma texter men på en enklare nivå, uppslagen är lugnare och texterna är inlästa utan bakgrundsljud.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet, som ingår i elevpaketet, finns texter och glosor inlästa med autentiska röster och visas med textföljning. Här finns också interaktiva övningar för mängdträning och utmaning. Övningarna som är kopplade till målen tränar glosor, fraser, hörförståelse, stavning och grammatik. I mini-grammatiken hjälper Maggie Magic till och förklarar grammatiken i korta filmer.
I Check Yourself får eleven utvärdera sin insats och testa sina framsteg.
I de självrättande läs- och lyssningsövningarna Want Some More? utmanas eleven ytterligare. I det digitala läromedlet finns nu också facit till Workbook.
I Support finns en anpassad och förenklad Textbook och ett urval av de digitala övningarna för de elever som behöver mer stöd och ett mindre omfattande material.
Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.

Workbook
Workbook är ett förbrukningshäfte med många och varierade övningar. Eleven skriver i häftet och arbetar med reception, produktion och interaktion, allt tydligt samlat...
  • Författare: Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789144118895
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2017-05-24
  • Förlag: Studentlitteratur AB