bokomslag Laga mat - Hur man gör och varför
Mat & dryck

Laga mat - Hur man gör och varför

Östen Dahlgren

Övrigt

549:-

Boken är slut online

  • 240 sidor
  • 2001
Vad händer när vi lagar mat? En grundförutsättning för att bli en skicklig kock, professionellt eller hemma i köket, är att man vet vad man gör när man lagar mat och varför. Matlagningen är inte ett mysterium, det är ju egentligen bara fråga om vardagslivets fysik och kemi. Boken förklarar sammanhangen på ett lättbegripligt sätt och ger inblick i vad som händer med våra livsmedel vid olika tillagningsmetoder. Här ges också matlagningsråd med recept och kommentarer samt en mängd praktiska råd för behandling av livsmedel, förvaring, frysning m.m.

Om författarna
Östen Dahlgren är kemist och civilingenjör med lång erfarenhet som produktutvecklare på Findus. Han är f n huvudlärare i matlagningsteori vid Restauranghögskolan i Grythyttan.

  • Författare: Östen Dahlgren
  • Format: Övrigt
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789147057795
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 240
  • Utgivningsdatum: 2001-06-29
  • Förlag: Liber AB

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: