bokomslag Labyrint : vägen in
Deckare

Labyrint : vägen in

Karin Pasche

Flexband

199:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 386 sidor
  • 2017

Andra format:

Hur är det att ständigt tvivla på vad som är verkligt och vad som är illusion?

Julia vaknar upp på sjukhuset efter en hjärninflammation som har orsakat minnesförluster. Hennes händer är hårt lindade i bandage och läkaren berättar att hon har försökt gräva sig ut genom väggen i sin lägenhet, två decimeter från dörrhandtaget. Det enda hon kommer ihåg är att hon har gått efter en okänd man genom en labyrint av korridorer. Julia blir friskförklarad av sjukvården men upptäcker att något är fruktansvärt fel: hon ser inte längre verkligheten som tidigare.

I en rörig tid av hallucinationer leds hon till Job – en gatupredikant som mässar om Guds upplysta stig inför besvärade cafégäster. Han intresserar sig genast för Julia, och det visar sig snabbt att han inte är den enda.

Jake har lämnat sitt framgångsfulla liv för att ta reda på sanningen om sin far Eric – en stenrik amerikansk matematiker och affärsman – som för tre år sedan försvann spårlöst. Jakes oförmåga att släppa taget om det förflutna gör att han slutligen står inför samma öde som sin far.

Julia, Job och Jake är tre personer som ena dagen bara har bokstaven J i förnamnet gemensamt, och några veckor senare är de för evigt sammanlänkade i universum.

Labyrint – vägen in är en mystisk och fängslande historia om hur valen i våra liv formar oss som människor. Det är den första delen i en serie och är en korsbefruktning av spänningsroman och magisk realism.

”Historien är initialt tämligen ordrik, men när de yttre händelserna tar fart blir boken rejält spännande. (…) Språket är gott, stilen lättläst och med bra driv.” – BTJ-häftet nr 7, 2017, lektör Staffan Wennerlund

”Spännande, mystisk & lysande!” – Jenniesboklista

”[Labyrint – vägen in] var läsvärd på ett trevligt sätt och bjöd på en fascinerande inblick och tankar kring vad som är verkligt och vad som inte är det.” – Midnatts ord


  • Författare: Karin Pasche
  • Format: Flexband
  • ISBN: 9789176970256
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 386
  • Utgivningsdatum: 2017-01-21
  • Förlag: Hoi Förlag

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Idag