bokomslag Kokbok för allergiker
Mat & dryck

Kokbok för allergiker

Tanya Wright

Häftad

269:-

Boken är slut online

  • 128 sidor
  • 2003

Varför äta trist och smaklös mat om man inte behöver? Här får den som är överkänslig eller allergisk hjälp att laga läcker, näringsrik och varierad mat utan födoämnen som måste undvikas. Och recept på soppor och sallader, frukostar och huvudmål, vegetarisk mat, bröd och desserter. Mat till barn och tips på vad man kan bjuda på till barnkalaset finns också med. Alla recept är näringsberäknade så att man lättare kan planera en välbalanserad diet.

Utöver 60 recept på välsmakande mat alla kodade så att man lätt hittar sin egen allergi innehåller boken fakta som hjälper en att steg för steg ta reda på vad man är allergisk mot och hur man kan förändra sina kostvanor. Boken ger också tips om hur man ska undvika de dolda farorna i maten och var man kan hitta alternativ.

I första hand behandlas allergier mot mjölk/laktos, ägg, vete och gluten, nötter, men även fisk-, skaldjurs- och sojaallergier tas upp.

Översättning Ulla Danielsson

  • Originaltitel: Allergy-free food
  • Författare: Tanya Wright
  • Format: Häftad
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789127354906
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 128
  • Utgivningsdatum: 2003-07-25
  • Förlag: Natur & Kultur

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: