Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag Kål

    Kål

    Ingar Nilsson

    229:-
    • Inbunden
    • 118 sidor
    • 2015
    Kålen upplever en renässans. Från att ha varit förpassad till pizzasallad och råkost har den blivit högsta mode bland både restaurangkockar och hemmamatlagare. Grönkål ­wokas och strimlas i sallader, bryssel­kål friteras och steks och asiatiska sorter som kailaan och pak choi finns numera i grönsaksdisken.

    Kålen är ingen nymodighet. Den har följt människan i olika former och på olika ställen i världen sedan stenåldern. Kålen bildar ätliga rötter, blad, huvuden, stjälkar och blomknoppar, som hos broccolin och blomkålen. Den är hälsosam och full av vitaminer.

    Boken Kål berättar den fascinerande historien om kålen som växt och människoföda men också hur den odlas och inte minst tillagas. Receptdelen innehåller allt från hälsosamma smoothies till sallader och givetvis våra klassiska kåldolmar. "Det är en riktigt intressant och fin genomgång av kålens väg till våra matbord som ger ett sammanhang till de recept som sedan följer. Helt rätt i tiden!" BTJ

    "Kålen gör comeback!" Magasinet Skåne

    "Inspirerar till matlagning och historiekunskap om denna användbara grönsak." Eskilstuna Kuriren

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    335422

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Boken är tillfälligt slut

    • Författare: Ingar Nilsson
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789178434800
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 118
    • Utgivningsdatum: 2015-09-23
    • Förlag: Bokförlaget Arena

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag