bokomslag Kakor och desserter med LCHF
Mat & dryck

Kakor och desserter med LCHF

Mariann Andersson

Inbunden

249:-

Boken är slut online

  • 94 sidor
  • 2014
Även den som valt att äta enligt LCHF-modellen blir så klart sugen på fika och efterrätt då och då. Men hur gör man då, när recepten i traditionella bakböcker inte är ett alternativ? I Kakor och desserter med LCHF bjuder Mariann Andersson på drygt 40 läckerheter där vetemjöl ersätts främst med kokosnötsmjöl och mandelmjöl och där bär bidrar med sötma och friskhet. Vanligt strösocker ersätts av de naturliga söt¬ningsmedlen erythritol och stevia, och här och där smyger det sig in lite choklad. Här hittar du recept både till vardagsfikat och till den sto¬ra festen. Vad sägs till exempel om svartvinbärstårta med vit choklad¬mousse, rabarbercheececake eller vaniljmuffins med chokladgömma? Recepten i boken är naturligt glutenfria och passar därför utmärkt även för den som inte tål eller har valt bort gluten. Eftersom mängden socker är mycket sparsam är recepten även lämpliga för diabetiker.
  • Författare: Mariann Andersson
  • Formgivare: Lina Bergström
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789153440116
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 94
  • Utgivningsdatum: 2014-04-02
  • Förlag: Massolit Förlag

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: