bokomslag Juridik - civilrätt, straffrätt, processrätt Paket
Juridik

Juridik - civilrätt, straffrätt, processrätt Paket

Konrad Lundberg Johan Schüldt Theddo Rother-Schirren Anders Lagerstedt Catharina Calleman

Häftad

969:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 149:- för medlemmar.

  • 2017
Arbetsrätten har genomgått en hel del förändringar gällande tidsbegränsade anställningar och lönekartläggning mellan könen. Övningsboken är uppdaterad med fler övningar och exempel och en helt ny Ordbok har tagits fram.

Ordboken är en helt ny uppslagsbok som innehåller förklaringar till alla ord och begrepp som ingår i huvudboken Juridik - Civilrätt, Straffrätt, Processrätt. Allt för att underlätta för studenterna och ge dem stöd i inlärningen.

Övningsboken innehåller olika slags övningar, rättsfall, exempel, mallar och skrivningar. Förhoppningen är att övningsboken ska öka förståelsen och inlärningen genom praktiska exempel. I textboken återfinns hänvisningar till övningsbokens innehåll.

Tyngdpunkten i boken ligger på grundläggande principer inom civilrätt, straffrätt och processrätt för att ge läsaren översiktskunskaper. Det är en modern introducerande bok som innehåller alla områden som normalt ingår i grundläggande juridiska kurser. Mycket arbete har lagts ned på att skapa en bra pedagogisk struktur. De olika kapitlen har exempelvis grupperats i avdelningar, inom vilka det har eftersträvats att samla regler med sakligt samband; Juridik, Familj, Avtal, Näring, Fordran, Ersättning, Straff och Process.
  • Författare: Konrad Lundberg, Johan Schüldt, Theddo Rother-Schirren, Anders Lagerstedt, Catharina Calleman
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789152353127
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2017-08-16
  • Förlag: Sanoma Utbildning